(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Těstoviny s rajčaty, slaninou a olivami
Potřebné ingredience
Těstoviny (Panzani), 150g libovější slaniny, 1 rajský protlak, 1 konzervovaná rajčata, 1 balíček zelených oliv, velký stroužek česneku, 1/2 cibule, sůl, oregano, tvrdý sýr na posypání
Postup přípravy
Na olivovém oleji zpěníme cibulku, a vypražíme na kostky nakrájenou slaninu, přidáme nahrubo nasekaný česnek a olivy, chvíli restujeme. Potom přidáme protlak a konzervovaná pokrájená rajčata, dochutíme solí a oreganem, cca 5min. podusíme. Pokud je omáčka moc hustá, můžeme podlít trochou vody. Hotovou omáčku smícháme s uvařenými těstovinami a na talíři posypeme strouhaným sýrem. Je to rychlé a dobré, recept jsem "okoukala" v jedné italské restauraci.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
majulenka
(upraveno)
26. 5. 2011, 13:57
hezký den, dneska jsem zkoušela, jen jsem neměla slaninu a dala jsem čerstvá rajčata a super, moc mi to chutnalo
Lucrecia
(upraveno)
9. 6. 2011, 11:19
@majulenka
Díky, jsem ráda, že Vám chutnalo